وزارت بهداشت انگلیس اعلام کرد
افزودن فولیکاسید به نان اامی میشود
مسئولان حوزه سلامت در انگلیس تصمیم دارند به منظور جلوگیری از تولد کودکان مبتلا به نارسایی نخاعی استفاده از فولیکاسید را در حین تهیه خمیر نان اامی کنند.
.به گزارش سرویس سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وزارت بهداشت انگلیس با اامی ساختن افزودن فولیکاسید به نان تلاش دارد تا سالانه از تولد 300 نوزاد مبتلا به نارسایی نخاعی پیشگیری کند.
آژانس استانداردسازی موادغذایی به دولت انگلیس توصیه کرده است در صورتی که مادران باردار ویتامین B9 بیشتری مصرف کنند حداقل 300 نوزاد در سال از ابتلا به نارساییهای مادرزادی چون اسپینا بیفیدا» یا مهرهشکافدار» مصون خواهند ماند.
فولیکاسید نوع مصنوعی از ویتامین B9 است که در طبیعت در گیاهان سبز وجود دارد اما در بدن انسان ذخیره نمیشود. به نی که قصد دارند باردار شوند توصیه میشود در طول این دوران و برای کمک به رشد جنین از این مکمل مصرف کنند اما میزان جذب آن پایین است.
به گزارش ایسنا به نقل از رومه دیلی میل، بحثها در مورد مم ساختن تولیدکنندگان مواد غذایی به افزودن فولیکاسید در محصولاتشان طی دو دهه گذشته وجود داشته و برخی منتقدان معتقدند که این اقدام با ابتلای افراد به سرطان روده مرتبط است.
آتروفی عضلانی نخاعی (SMA) Spinal Muscular Atrophy
NIPT - cell free DNA testing (سل فری) Non Invasive Prenatal Testing
تعیین جنسیت از هفته هفتم بارداری از خون مادر Prenatal Gender Testing using Maternal Blood (PGTMB)
فولیکاسید ,افزودن ,انگلیس ,اامی ,نان ,میشود ,افزودن فولیکاسید ,فولیکاسید به ,نان اامی ,به گزارش ,از تولد ,وزارت بهداشت انگلیس
درباره این سایت